logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwbouwproject Het Raadhof uitverkocht!'
24nov 2017

Nieuwbouwproject Het Raadhof uitverkocht!

Nog geen jaar nadat de verkoop is gestart zijn alle woningen verkocht en vordert de bouw gestaag.

Op maandag 3 juli 2017 is gestart met de funderingswerkzaamheden ten behoeve van de wonin-gen. De bouw vordert inmiddels gestaag! ABB Bouwgroep is zeer blij om te kunnen melden dat alle woningen in het project zijn verkocht.

Op 20 december 2016 jl. startte de verkoop van het project. “Dat het een geliefd project zou zijn, hadden we wel verwacht. Dat de verkoop zo snel zou gaan, overtreft alle verwachting”, zo vertelt Ri-anne van Vianen, verkoopmanager ABB. Nog geen zes maanden na de start verkoop is de bouw ge-start en inmiddels is ook de laatste woning verkocht. “De snelle verkoop hebben we ook mede te danken aan de actieve makelaars van MarQuis Makelaars & Taxateurs.”

“We zijn er trots op dat we deze nieuwe woonwijk mogen realiseren. De woningen worden prachtig. Dit wordt steeds beter zichtbaar nu de bouw verder vordert. De nieuwe woningen maken ’s-Gravendeel nog mooier.

Vragen?

Meer informatie over de woningen van Het Raadhof is te vinden op de website www.hetraadhof.nl of te verkrijgen via ABB Bouwgroep (0184 – 495495).Deel dit bericht met je vrienden!