logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Informatieavond windmolenpark Mariapolder'
22sep 2017

Informatieavond windmolenpark Mariapolder

Initiatiefnemer, Windpark Oude Mol BV, vertegenwoordigd door de heer Dekker, nodigt de inwoners van Strijensas en van de Mariapolder en omgeving uit voor een informatieavond over het windenergieproject in de Mariapolder.

De informatieavond is op maandag 25 september 2017 van 19.00 tot 21.30 uur, en vindt plaats in het Verenigingsgebouw van Strijensas aan de Havenstraat 5.

Zoals bekend worden er in de toekomst nieuwe windturbines geplaatst in het gebied waar momenteel al zes molens staan. De informatiebijeenkomst heeft het karakter van een inloopavond, u kunt zelf bepalen hoe laat u langs komt.

Tijdens de avond wordt er informatie verstrekt over de procedure, planning, effecten op de omgeving en landschap en kunnen er vragen worden gesteld.

Bent u niet in de gelegenheid te komen, maar wilt u wel meer weten over het project dan kunt u zich aanmelden voor de -gratis- online nieuwsbrief via het emailadres windmolenpark@strijen.nl.

De eerste online nieuwsbrief is via de volgende link te downloaden: https://www.strijen.nl/document.php?m=2&fileid=43462&f=990aeba51be08b08a0d1fa2f8d7c1df6&attachment=1&c=31750Deel dit bericht met je vrienden!