logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bouw negen seniorenwoningen in 's-Gravendeel'
15sep 2017

Bouw negen seniorenwoningen in 's-Gravendeel

Op woensdag 14 september 2017 is door wethouder H.C.J. van Etten en de heren C.J. Barth en W.A. Barth (de initiatiefnemers) een overeenkomst ondertekend voor woningbouw op de locatie van witgoedwinkel Barth aan de Frisostraat in ‘s-Gravendeel.

Hiermee is een stap gezet op de weg naar de realisatie van negen seniorenwoningen op deze locatie. In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de voorwaarden die aan het bouwplan worden gesteld.

Toelichting

Op 31 december 2015 sloot Witgoedwinkel Barth haar deuren. De eigenaren –de heren C.J. Barth en W.A. Barth– hebben het plan opgevat om op deze locatie woningbouw te realiseren. Er is een plan ontwikkeld voor de bouw van negen seniorenwoningen. Alle bestaande bedrijfsbebouwing wordt gesloopt. Aan het plan is de straatnaam ‘Maximahof’ toegekend.

Vervolgtraject

Nu deze overeenkomst ondertekend is, start de gemeente met het proces van het bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Maximahof’ plan ligt vanaf maandag 18 september 2017 voor een periode van zes weken ter inzage. Tijdens deze termijn is het mogelijk om zienswijzen in te dienen op het ontwerpbestemmingsplan. Ingediende zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming door de gemeenteraad.

Verkoop woningen

Wanneer u interesse heeft in de te bouwen woningen, kunt u zich vrijblijvend inschrijven bij MarQuis Makelaars. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 078 – 673 7244 of per e-mail marquis@marquis.nl.Deel dit bericht met je vrienden!