logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Metamorfose De Bouwsteen' Foto's: W. Vergeer
18aug 2017

Metamorfose De Bouwsteen

In de zomervakantie waren de kinderen van cbs De Bouwsteen uit 's-Gravendeel weliswaar vrij en was de school leeg maar er werd ondertussen keihard gewerkt door schilders, aannemers en schoonmakers!

De binnenzijde van de school heeft, zo'n 12 jaar na oplevering, een grootse metamorfose ondergaan.

Eerst werd op de laatste lesdag alle schoolmeubilair opgehaald door o.a. Stichting Hand uit Strijen, die het weer verder distribueerde naar scholen in landen waar men om schoolmeubilair zit te springen.

Dezelfde dag nog begonnen schilders het grootste deel van de school in nieuwe, frisse kleuren te verven.

De aannemer had ook aardig wat klussen op de agenda staan: er zijn nieuwe kantoor/werkruimtes gecreëerd, nieuwe opslagruimtes gemaakt en er was de oplevering van een lokaal en een verzorgingsruimte voor een nieuw op te starten peuterspeelgroep van kinderdagverblijf Kidspalace.

Deze week werd alles schoongemaakt en opgeruimd en kwam alle nieuwe meubilair. Alle klassen hebben nu een nieuwe frisse inventaris, de inrichting van de hal is compleet op de schop gegaan en een kleurrijk geheel geworden en ook de personeelskamer is ge-update.

Maandag 21 augustus 2017 is de school er klaar voor en hoopt ze dat de kinderen enthousiast een nieuw jaar mogen starten. En natuurlijk ook dat er een prachtige start is van een mooie doorgaande lijn van peuterspeelgroep t/m groep 8.



Deel dit bericht met je vrienden!