logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Marko Does nieuwe gemeentesecretaris Strijen'
30mei 2017

Marko Does nieuwe gemeentesecretaris Strijen

De heer Marko Does wordt de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Strijen. Hij volgt Cors de Visser op die met ingang van 1 september aanstaande met pensioen gaat.

De heer Marko Does (53) is sinds 2009 gemeentesecretaris van de gemeente Giessenlanden. Hij woont in Lekkerkerk, is getrouwd en heeft drie dochters. De nieuwe gemeentesecretaris treedt met ingang van 10 juli aanstaande in dienst bij de gemeente Strijen.

Marko Does is geboren en getogen op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Zijn eerste baantje als begin twintiger vervulde hij op het gemeentehuis in Zierikzee, waar hij medewerker onderwijs en welzijn werd. Overigens is Marko Does geen onbekende in de Hoeksche Waard. In de periode 1992 – 1997 was hij in dienst bij respectievelijk de gemeente Binnenmaas en Korendijk. Eveneens op het gebied van onderwijs en welzijn. In deze tijd woonde hij met zijn gezin een aantal jaren in Puttershoek.

Via de gemeente Nederlek en de intergemeentelijke sociale dienst K5 werd hij in 2009 gemeentesecretaris bij de gemeente Giessenlanden. Marko Does ziet zichzelf als een authentieke en op ontwikkeling gerichte overheidsmanager. ,,Burgers kunnen veel zelf en hebben lang niet bij alles de gemeente nodig. Hierbij past een bescheiden lokale overheid die burgers faciliteert en stimuleert.’’Deel dit bericht met je vrienden!