logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Informatiebijeenkomst Arent van Lierstraat' Onderaan pagina link naar grote afbeelding
09mei 2017

Informatiebijeenkomst Arent van Lierstraat

Op maandag 22 mei 2017 organiseert Probas Projectontwikkeling in samenwerking met aannemingsbedrijf P.&.G Hooghwerff B.V. en gemeente Binnenmaas een informatiebijeenkomst over het toekomstige woningbouwproject aan de Arent van Lierstraat in Puttershoek.

Het woningbouwplan

Projectontwikkelaar Probas wil op de locatie -gelegen tussen de woningen aan de Arent van Lierstraat, de Wilhelminastraat, de Julianastraat en de Eendrachtsweg- 31 woningen realiseren. Het gaat hierbij om 11 starterswoningen, 6 seniorenwoningen en 14 etagewoningen (waarvan 7 tuinkamerwoningen en 7 maisonnettes). De woningen worden gebouwd in het sociale segment. Dit betekent dat de koopsommen niet hoger zijn dan €200.000. Om de woningen te kunnen realiseren wordt er eerst een bestemmingsplanprocedure doorlopen.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt het plan toegelicht door de architect. Ook legt hij uit welke stappen de komende periode gezet gaan worden. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen en te reageren.

Voor wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in de plannen over het woningbouwproject is van harte welkom. De informatiebijeenkomst is op maandag 22 mei in cultureel centrum De Drie Lelies aan de Narvikstraat 1 in Puttershoek.

De zaal is om 19.15 uur open en om 19.30 uur start de bijeenkomst.

Klik hier voor de afbeelding in het groot (pdf-bestand)Deel dit bericht met je vrienden!