logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Oud-leden gezocht van The Seven Source' Groothoofd Dordrecht
10apr 2017

Oud-leden gezocht van The Seven Source

Op 30 april 2017 is het precies vijftig jaar geleden dat Trudy Overduin in Dordrecht startte met een majorettegroep, met nog 6 andere meiden.

Door de jaren heen is The Seven Source verder ontwikkeld van een majorettegroep, naar een dans- en twirlgroep en is een begrip geworden in Dordrecht en ook ver over de landsgrenzen (en zelfs in Amerika). Duizenden leden hebben les gehad van haar op diverse locaties. The Seven Source had in de afgelopen jaren ook veel successen te vieren.

Sinds 1 januari 2017 is helaas het tijdperk van de dansschool The Seven Source afgesloten. Trudy Overduin heeft geen opvolgster meer kunnen vinden en is ermee gestopt. Aan 50 jaar majorette, twirl, ballet, dans en show is helaas een einde gekomen.

Maar dat gebeurt uiteraard niet zonder een groot jubileum- en afscheidsfeest. In 2007 werd er al een reünie georganiseerd waar destijds bijna 100 oud-leden bij aanwezig waren. Sinds vorig jaar april hebben twee oud-leden, te weten Jack van Dijk en Mireille Kreukniet het plan opgevat om 50-jaar The Seven Source te vieren. Inmiddels is er een organisatie-team in het leven geroepen.

Aangezien de oude studio aan de Merwedestraat in Dordrecht niet meer gebruikt kan worden heeft de organisatie inmiddels een aantrekkelijk akkoord bereikt met Grand-Café Groothoofd in Dordrecht. De eigenaresse, Yvonne Kilsdonk, zelf ook oud-lid van The Seven Source geweest, verleent haar medewerking door haar café beschikbaar te stellen voor dit grootse afscheidsfeest.

Dit feest c.q. reünie vindt plaats in de middag en avond van zondag 30 april aanstaande en begint om 15.00 uur. Het programma staat zo goed als vast. Zo is het zeker dat er live-muziek is van de Dordtse zanger Ad Koorevaar. Daarnaast zal er veel oude showmuziek worden gedraaid en mogen de oud-leden uit het Seven Sourcetijdperk hun kunstje nog één keer live vertonen.

Behalve muziek en dans zullen er vooral veel herinneringen worden gedeeld, oude foto’s en filmpjes worden bekeken en zal Trudy Overduin uitgebreid worden bedankt voor haar tomeloze inzet van 50 jaar The Seven Source. Op de speciale Facebook reünie pagina staat alle informatie overzichtelijk vermeld.

Aanmelden voor de reünie is verplicht. Want vol=vol.

Het officiële programma wordt binnenkort gepubliceerd via Facebook (The Seven Source 50 jaar), de regionale media, posters en flyers.

Aanmelden kan via het overmaken van € 7,50 op rekeningnummer NL78RABO0150483287 ten name van J. van Dijk. Als het bedrag is overgemaakt is de aanmelding voor de reünie definitief.

Voor meer informatie mail naar jacdijk@hotmail.com of bel met 0640201910.

De organisatie hoopt op een geweldige opkomst en een fantastische afsluiting van vijftig jaar The Seven Source.Deel dit bericht met je vrienden!