logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ondertekening overeenkomst Roodenburg Vermaatstraat'
24mrt 2017

Ondertekening overeenkomst Roodenburg Vermaatstraat

Donderdag 23 maart 2017 hebben wethouder Henk van Etten en directeur-bestuurder Ben Pluimer van HW Wonen een overeenkomst ondertekend voor de sloop van 31 woningen en de bouw van 27 nieuwe huurwoningen aan de Roodenburg Vermaatstraat nummers 31 t/m 95 in ‘s-Gravendeel.

In de overeenkomst zijn de wederzijdse verplichtingen en het verhalen van de kosten van de grondexploitatie vastgelegd. Ook afspraken over de planning, schade, overdracht van gronden, bouw- en woonrijp maken, planologische procedures en vergunningen zijn vastgelegd in deze anterieure exploitatieovereenkomst.

De stedenbouwkundige opzet van de nieuwe woningen komt in hoofdlijnen overeen met de bestaande situatie. De bouwblokken veranderen iets van plaats ten opzichte van de huidige bouwblokken en ook het profiel van de straat zal iets worden aangepast zodat het mogelijk wordt om aan weerszijden van straat te parkeren. Naast deze kleine veranderingen wordt er een parkeergelegenheid aangelegd.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met projectleider mevrouw M. de Gelder van het team Beleid & Ontwikkeling via telefoon 14 078.Deel dit bericht met je vrienden!