logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe expositie Annemieke Vonk in 't Weegje'
10jan 2017

Nieuwe expositie Annemieke Vonk in 't Weegje

In de hal van het 's-Gravendeelse Dienstencentrum 't Weegje is vanaf dinsdag 10 januari t/m 30 maart 2017 een expositie te zien van Annemieke Vonk uit 's-Gravendeel. Annemieke is al vele jaren bezig met tekenen en schilderen. Het is voor haar de tweede keer dat zij haar schilderijen aan het publiek toont in 't Weegje.

Annemieke is al jarenlang met tekenen en schilderen bezig. Zij heeft om haar teken- en schildertechnieken te ontwikkelen diverse cursussen en workshops gevolgd in binnen en buitenland. Bij de vrije academie van de SKVR in Rotterdam heeft zij met diverse technieken gewerkt. Naast het schilderen maakt zij overigens ook driedimensionaal werk . Zij werkt onder anderen met klei, natuursteen en glas. Annemieke heeft een aantal jaar geleden (2013) al eens geëxposeerd in ’t Weegje met de serie: 'Sky Impressions'. Bij het maken van deze schilderijen inspireert de lucht en het Hoeksche Waardse landschap haar. Dit heeft vervolgens geresulteerd in de serie; 'Reflections'. De schilderijen uit deze serie laat zij tijdens deze nieuwe expositie zien. Deze schilderijen zijn met een speciale techniek gemaakt waarbij goed de spiegeling van de lucht en het landschap in het water te zien is.

Portretten

Daarnaast is Annemieke gespecialiseerd in het maken van kleurrijke portretten. U ziet tijdens deze expositie een aantal zelfportretten en portretten van kinderen. Annemieke is lid van de Hoeksche Waardse Kunstenaars, een kunstenaars collectief in de Hoeksche Waard. Naast beeldend kunstenaar is Annemieke ook kunstzinnig creatief coach en kunt u individuele coachtrajecten en workshops volgen in haar atelier of op locatie. De huidige expositie van Annemieke is niet alleen te zien in de centrale hal van 't Weegje, maar tevens in de aangrenzende wandelgangen. Wilt u informatie over haar werken of bent u geïnteresseerd in aankoop, een workshop of coachtraject dan kunt u contact met haar opnemen. Annemieke Vonk (06-17750001 e-mail: info@annemiekevonk.nl website: www.annemiekevonk.nl Haar tentoonstelling in Dienstencentrum 't Weegje is te bezichtigen op werk- en zaterdagen. De toegang is uiteraard gratis.



Deel dit bericht met je vrienden!