logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Hospice Hoeksche Waard krijgt gift'
09sep 2016

Hospice Hoeksche Waard krijgt gift

Hospice Hoeksche Waard is gericht op inwoners in de regio Hoeksche Waard en omliggend gebied  die in een terminale fase van hun leven zijn. Het hospice is gevestigd in een monumentale boerderij in Zuid-Beijerland. Het voornaamste doel is rust en ruimte bieden aan mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben.  De exploitatie van de hospice wordt voor een deel gedekt door overheidsbijdragen. Daarnaast is er grote afhankelijkheid van particuliere gelden en donaties.

Op 2 september 2016 kwamen Jasmijn, Tara en Joëlle op bezoek in de hospice. Tijdens de zomervakantie deden zij mee met de huttenbouwactiviteit van Stichting Nu. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen van de 3 basisscholen in Numansdorp.

Op de laatste dag was er de prijsuitreiking van de mooiste hut. Daarbij werd door de kinderen lekkernijen verkocht. De kinderen bedachten de opbrengst daarvan aan de Hospice in Zuid-Beijerland te schenken. Het resultaat was dat circa € 250 overhandigd werd. Tijdens het bezoek kregen de kinderen een rondleiding in de hospice en zij stelden daarbij voor bloembollen te kopen voor de tuin zodat gasten in de hospice in het voorjaar kunnen genieten van de bloemen.

Wilt u de hospice ook steunen? U kunt het werk van onze hospice ondersteunen door vriend te worden of u kunt eenmalig een gift overmaken naar bankrekeningnummer NL18RABO0137230869  ten name van Stichting Hospice Hoeksche Waard, onder vermelding van ‘eenmalige donatie’. Vergeet alstublieft niet ook uw naam (of de naam van de organisatie) én adres te vermelden, zodat we weten van wie de gift afkomstig is. U kunt zich aanmelden als vriend door te mailen met c.wols@hospicehoekschewaard.nl.



Deel dit bericht met je vrienden!