logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sparen voor je school'
31aug 2016

Sparen voor je school

Klanten die van 7 september tot en met 11 oktober 2016 boodschappen doen bij Jumbo van der Hoek, kunnen sparen voor spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen. Voor de ‘Sparen voor je School’ actie stelt Jumbo van der Hoek onder de deelnemende basisscholen in ’s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Mookhoek en Strijen een budget van 6000,- euro beschikbaar.

Klanten van Jumbo ontvangen vanaf 7 september bij elke besteding van 10 euro een gratis schoolpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjeschool.nl kunnen klanten eenvoudig de punten toewijzen aan één van de 8 deelnemende basisscholen. Na afloop van de actie wordt het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. De school met de meeste punten ontvangt naar verhouding het hoogste bedrag.

Spel- en leermaterialen

De scholen hebben voorafgaand aan de actie aangegeven voor welke producten zij graag sparen. Scholen konden kiezen uit een grote collectie spel- en leermaterialen. Zo spaart basisschool De Bouwsteen uit ‘s-Gravendeel voor een wiebelloop van hardhout en basisschool Petrus Datheen uit Puttershoek voor een Klaviertje Vier veerwip. Op deze manier weten de klanten van Jumbo waar zij met de spaarpunten aan bijdragen. In november wordt bekend gemaakt welk bedrag de basisscholen kunnen besteden aan de spel- en leermaterialen.

Familiebedrijf

De ‘Sparen voor je School’ actie sluit naadloos aan op het maatschappelijke beleid van Jumbo. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. De supermarktketen voelt zich daarom verantwoordelijk voor de wereld om zich heen. Voor deze generatie, maar ook zeker voor de volgende generaties.



Deel dit bericht met je vrienden!