logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Aannemer multifunctioneel centrum Dorpshart Mijnsheerenland bekend'
31mrt 2016

Aannemer multifunctioneel centrum Dorpshart Mijnsheerenland bekend

Gemeente Binnenmaas heeft samen met HW Wonen en de schoolbesturen ACIS en CSG De Waard de opdracht voor de bouw van het Multifunctioneel Centrum (MFC) in het nieuwe Dorpshart van Mijnsheerenland gegund aan bouwbedrijf Boot b.v. uit Breda.

Het Multifunctioneel Centrum (MFC) vormt een belangrijk onderdeel van het Dorpshart. In het MFC komen straks heel veel verschillende functies onder één dak.

Het gaat om bassischool De Boomgaard, basisschool De Molenwiek, de peuterspeelzaal van Spelenderwijs, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang van Kibeo, de bibliotheek, de jongerensoos van Welzijn Hoeksche Waard, ontmoetings¬ruimten, huurappartementen, sporthal, een welzijnssteun¬punt van Zorgwaard en het consultatiebureau van Careyn.

Aanbesteding

In overleg met alle partijen heeft architectenbureau Roos¬Ros uit Oud-Beijerland het ontwerp voor het MFC gemaakt. In de zomer 2015 is de omgevingsvergunning verleend om het MFC te kunnen bouwen.

Eind vorig jaar is de aanbesteding gestart om een aannemer te vinden voor de bouw van het multifunctioneel centrum in het Dorpshart. De keuze voor de aannemer is nu gemaakt en de opdracht is gegund aan Bouwbedrijf Boot b.v. die voldoet aan de gestelde (kwaliteits)criteria.

Vervolg

In de komende weken zal de contractvorming tussen gemeente Binnenmaas, HW Wonen,  ACIS, CSG De Waard en Bouwbedrijf Boot b.v. formeel worden gemaakt door ondertekening van de aannemingsovereenkomst. Naar verwachting is dit begin april afgerond. De bouw zal naar verwachting deze zomer starten.

Op www.binnenmaas.nl en op www.hwwonen.nl kunt u het laatste nieuws over de ontwikkeling op deze locatie volgen.



Deel dit bericht met je vrienden!