logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem '11 jubilarissen bij Kairos'
09jan 2016

11 jubilarissen bij Kairos

Tijdens de eerste repetitieavond in 2016 van het ’s-Gravendeelse interkerkelijk koor Kairos werd het jubileumjaar ingeluid. Dit jaar is het al weer 25 jaar geleden dat het ’s-Gravendeelse koor werd opgericht.

Els In’t Veld stond als 1e dirigent aan de wieg van Kairos, tot eind 1997 zwaaide zij er lustig op los met haar dirigeerstokje. Het stokje werd daarna overgedragen aan Johan den Hoedt die de muzikale leiding had tot en met februari 2011. De huidige dirigent Arie de Korte stond te trappelen om het stokje over te nemen.

De oprichting van Kairos was in de eerste instantie bedoeld voor de doelgroep tussen de 30 en 45 jaar. Het jubilerende koor kan niet ontkennen dat die leeftijdslimiet in de loop der jaren wat rekbaar is geworden. Het hoofddoel van Kairos, door middel van zang en muziek het woord van Jezus Christus uit dragen, is echter nooit veranderd.

Maar liefst 11 super enthousiaste leden zijn vanaf de oprichting lid van Kairos, zij werden door de voorzitster Els Grönloh in het zonnetje gezet. Lang de tijd om een feestje te bouwen hebben de leden van Kairos niet, want zoals Arie de Korte zegt: “Er moet ook gewerkt worden”.

Op 5 november zal het jubileum concert, “Silver Moments” plaatsvinden in de Ichthus kerk aan de Zuid Voorstaat in ’s-Gravendeel. Reserveer nu al vast deze datum in uw agenda want dit mag u zeker niet missen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website www.ikk-kairos.nlDeel dit bericht met je vrienden!