logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sociaal woningaanbod wekelijks online vanaf 1 januari'
02dec 2015

Sociaal woningaanbod wekelijks online vanaf 1 januari

Alle woningzoekenden kunnen vanaf 1 januari 2016 wekelijks, in plaats van tweewekelijks, reageren op het sociale woningaanbod. Het grote voordeel voor de woningzoekenden is dat zij vaker kunnen reageren en zo eerder kans maken op een sociale huurwoning.

Aanbod online

Woningzoekenden vinden vanaf 1 januari elke donderdag vanaf 12.00 uur het nieuwe woningaanbod online op www.hwwonen.nl. Tot en met de eerst opvolgende dinsdag 12.00 uur kan er per woningzoekende gereageerd worden op maximaal twee sociale huurwoningen. Dit kan heel eenvoudig via Mijn HW Wonen.

De laatste editie van het sociale woningaanbod van 2015 is vanaf vrijdag 18 december 12.00 uur tot woensdag 23 december 12.00 uur online. Het eerstvolgende sociale woningaanbod in 2016 is op donderdag 7 januari 12.00 uur tot dinsdag 12 januari 12.00 uur beschikbaar op www.hwwonen.nl.

Spelregels

Iedereen vanaf 18 jaar kan in aanmerking komen voor een woning in de Hoeksche Waard. Per 20 november geldt dat de huurwoningen passend worden toegewezen. Voor het toewijzen van een sociale huurwoning zijn zowel de leeftijd, het inkomen en de maximale huurprijs van de woning van belang.

Meer informatie hierover is terug te vinden op www.hwwonen.nl/spelregelshwwonen.

Opschoningsactie woningzoekenden

Woningzoekenden die per 1 januari 2016 langer dan 15 maanden niet op het sociale woningaanbod hebben gereageerd worden uit ons systeem geschreven. Woningzoekenden die tóch ingeschreven willen blijven staan, moeten voor 1 januari 2016 reageren op een van onze woningen.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van HW Wonen, www.hwwonen.nl.Deel dit bericht met je vrienden!