logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vrijwilligers scouting stappen in huwelijksbootje'
29okt 2015

Vrijwilligers scouting stappen in huwelijksbootje

Op vrijdag 23 oktober 2015 zijn twee mensen met elkaar getrouwd in Heinenoord. Op zichzelf geen heel bijzondere gebeurtenis voor buitenstaanders, maar in dit geval is het toch wel wat specialer geworden.

Het bruidspaar is namelijk allebei vrijwilliger bij Scouting Puttershoek. Bruid Petra van Dijk en bruidegom, Peter Storm. Ze zetten zich beiden al jaren in voor de Scouting. Elk weekend en vele avonduren, besteden ze aan scouting met het voorbereiden van en uitvoeren van de bijeenkomsten.

Petra zit al ongeveer 12 jaar als vrijwilliger bij de groep en Peter doet dat nu al 7 jaar.

Vrijdag hebben zij elkaar het jawoord gegeven tijdens de kerkelijke inzegening in de kerk in Heinenoord. Vervolgens was er een feestelijke receptie waar ze werden verwelkomd door de scouts.

De scouts hadden samen met andere leiding en vrijwilligers een mooie koets gemaakt van pionierpalen (houten palen welke met touw tot een object worden geknoopt). Zo werden ze het laatste stuk vervoerd naar de receptie.

Een stel dat zich zo voor anderen inzet, mag wel eens in het zonnetje gezet worden en een dag als deze is hier prima geschikt voor.



Deel dit bericht met je vrienden!