logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Overeenkomst bouw 19 woningen Westmaas ondertekend'
25sep 2015

Overeenkomst bouw 19 woningen Westmaas ondertekend

Wethouder H.C.J. van Etten en de heer J. Schipper van projectontwikkelaar Prohuis hebben op donderdag 24 september 2015 een overeenkomst ondertekend die de bouw van 19 woningen in Westmaas mogelijk maakt. De woningen worden gebouwd op de locatie naast de scholen en gymzaal die op dit moment al in aanbouw zijn.

De verkoop van de gronden waarop de woningen kunnen worden gebouwd is onderdeel van project ’t Koetsveld. Binnen dit project krijgt Westmaas twee nieuwe basisscholen en een nieuwe gymzaal. Naast deze nieuwbouw is inmiddels ook een nieuwe dorpsruimte geopend. Hierin zijn nu de prikpost en Careyn (tijdelijk) gevestigd. Binnenkort opent hier ook een nieuwe vestiging van de bibliotheek zijn deuren.

Het woningbouwprogramma is divers opgezet. Zo komen er vier grondgebonden seniorenwoningen in de huursector en vijftien eengezinswoningen in de koopsector. De eengezinswoningen zijn bij uitstek geschikt voor starters en doorstromers. Naar verwachting zijn brochures, tekeningen en verkoopprijzen eind dit jaar nog beschikbaar. De verkoop start begin 2016 en als alles volgens planning verloopt, dan start de bouw in de loop van 2016.

Wanneer kandidaten interesse hebben in één van de woningen, kunnen zij zich nu al aanmelden als belangstellende bij Prohuis via receptie@prohuis.nl of telefonisch via tel. 078 - 681 75 25.



Deel dit bericht met je vrienden!