logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuw boek van Jan de Zeeuw'
04sep 2015

Nieuw boek van Jan de Zeeuw

Ruim anderhalf jaar na het verschijnen van zijn vorige boek heeft Jan de Zeeuw een nieuw boek geschreven.

"De Argentijnse journaliste Het Scandinavië project" zijn 2 verhalen, waarin heden en verleden verwerkt zijn tot een paar spannende thrillers met een verrassend plot.

Jan heeft zich laten inspireren door een paar historische gebeurtenissen, welke ook vandaag de dag nog actuele vraagstukken/puzzels zijn in de samenleving. Bepaalde handelingen en uitspraken van mensen leveren ideeën op.

De hoofdpersoon is Peppe Gonsalves, Cubaan,  die zijn werk als rechercheur in Havana combineert met zijn onderzoek werkzaamheden voor de AVU. Deze organisatie houdt zich bezig met het opsporen en beschermen van cultureel historisch erfgoed.

Het werk voor deze organisatie is gevaarlijker en vol met meer valstrikken en verleidingen dan men op het eerste gezicht zal vermoeden. Voor wie van avontuur, intrige en spanning houdt is dit beslist een aanrader.

Momenteel is Jan bezig met een soortgelijk verhaal en met een totaal ander boek, welke zich willekeurig in Nederland kan afspelen.

Het boek is met vaart geschreven en  verkrijgbaar bij Bruna van der Hoek in ’s-Gravendeel, evenals zijn eerder geschreven boeken.

Ook zijn de boeken te bestellen bij bruna.nl,  bol.com en alle overige grote webwinkels voor boeken.Deel dit bericht met je vrienden!