logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Start verbouwing obs De Gouwaert'
01sep 2015

Start verbouwing obs De Gouwaert

De verbouwing van obs De Gouwaert in Goudswaard is dinsdag 1 september 2015 officieel gestart. Die ochtend werd de ‘eerste’ paal geslagen.

Hierbij kreeg de aannemer hulp van alle leerlingen van De Gouwaert. De leerlingen hebben een eigen steentje versierd of voorzien van een mooie tekst. Deze steentjes mochten zij in de pijp met beton gooien. De steentjes verdwijnen onder de grond en blijven zo onderdeel van het fundament van de nieuwe multifunctionele accommodatie.

De verbouwing wordt zo uitgevoerd dat het onderwijs gewoon kan doorgaan en zo min mogelijk overlast van de bouwactiviteiten zal ondervinden. In de zomervakantie zijn de leslokalen al voorzien van een nieuwe vloer en hebben de wanden een andere kleur gekregen.

Na de verbouwing krijgen ook de peuterspeelzaal en de bibliotheek een plaats in de school.

De opdrachtgever Stichting Acis, de gemeente en de maatschappelijke partners streven ernaar dat het multifunctionele gebouw eind december 2015 haar deuren kan openen. Dan herbergt het gebouw een fantastische ruimte voor de school, de peuterspeelzaal en de bibliotheek.

Ook wordt de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van de multifunctionele ruimte voor kleine bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen etc. Hierover kan men contact opnemen met de heer J. Jonker, directeur van obs De Gouwaert.Deel dit bericht met je vrienden!