logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
24apr 2015

Bouw Wilhelminastraat Mijnsheerenland

Deze week wordt er gestart met de eerste bouwwerkzaamheden op één van de leegstaande kavels aan de Wilhelminastraat (nr. 28) in Mijnsheerenland.

Zoals vermeld in het persbericht van 20 februari jongstleden, staat de kavel al enkele jaren leeg. Deze braakliggende locatie werd door de inwoners van Mijnsheerenland ook wel ‘de rotte kies’ genoemd. De ontwikkelaar Moervast Transformations B.V. heeft eind 2014 de kavel verkocht aan Andermans Villabouw B.V./’t Jachthuis B.V.

Andermans realiseert in samenwerking met ‘t Jachthuis op de kavel twee woningen van het type twee-onder-één-kap, waarvan er al één verkocht is. De verwachte bouwtijd is ongeveer zes maanden.

Om schade aan de omliggende historische panden te voorkomen, gebruikt Andermans boorpalen in plaats van de traditionele heipalen. Het bouwverkeer rijdt door de Wilhelminastraat om tot de bouwplaats te komen. Hierdoor kan er soms oponthoud ontstaan. De bouwer probeert de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Heeft u vragen over de bouwactiviteiten? Neem dan contact op met de heer Evera van Andermans Villabouw via tel. 06 - 531 243 21 of via de website www.andermans.nl.



Deel dit bericht met je vrienden!