logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ontwikkeling leegstaande kavels Wilhelminastraat Mijnsheerenland'
20feb 2015

Ontwikkeling leegstaande kavels Wilhelminastraat Mijnsheerenland

Na enkele jaren wordt één leegstaande kavel aan de Wilhelminastraat (nr. 28) in Mijnsheerenland ingevuld. Deze braakliggende locatie werd door de inwoners van Mijnsheerenland ook wel ‘de rotte kies’ genoemd.

De ontwikkelaar Moervast Transformations B.V. heeft eind 2014 de kavel verkocht aan 't Jachthuis Ontwikkeling B.V.

Op de kavel worden twee twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd, waarvan er reeds één is verkocht. Voor de ontwikkeling van dit plan is afwijking van het geldende bestemmingsplan nodig.

Vanaf 23 februari 2015 ligt het ontwerpbesluit (om af te wijken van het bestemmingsplan) met bijbehorende stukken voor een periode van zes weken ter inzage op het gemeentehuis. Belanghebbenden worden tijdens de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbesluit in te dienen bij het college van Binnenmaas.

Als er geen zienswijzen worden ingediend, kan de gevraagde omgevingsvergunning naar verwachting aan het begin van het tweede kwartaal 2015 worden verleend.

Ook het naastgelegen perceel (Wilhelminastraat 22-24) van Vorm Ontwikkeling B.V. is recent in de verkoop gegaan. Voor meer informatie kunt u kijken op mijnsheerenland.vormcollectief.nu.Deel dit bericht met je vrienden!