logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Showkorps Juliana bij Carnaval in Genk'
19feb 2015

Showkorps Juliana bij Carnaval in Genk

Zaterdagmorgen 14 februari 2015 reed er even over half tien, iets te laat, een touringcar bij ‘Ons Gebouw’ voor. Alle leden stonden te popelen om in te stappen.

Na het inladen van de instrumenten en uniformen konden we de reis beginnen. Uitgezwaaid door het hele dorp zette de bus koers richting Genk in België.

Om even over twaalf kwamen we aan op de plaats van bestemming. Na inspectie van de kleedruimte was er nog een uurtje vrije tijd.

Het zonnetje scheen heerlijk, na het buitje onderweg, dus een kopje koffie op het terras smaakte prima.

Grote trom bij praalwagenOm half twee stond Juliana klaar om te vertrekken naar de opstelplaats van de carnavalsstoet.

Wij waren nummer 42 van de 55 deelnemers, dus duurde het wel een klein uurtje voordat we goed en wel op weg waren. Maar er was zoveel te zien en te horen dat we ons niet verveeld hebben.

Eenmaal op weg stond het publiek rijen dik langs de kant van de weg, het merendeel met grote tassen om al het snoepgoed en cadeautjes op te vangen dat van de carnavalswagens werd afgegooid.

Na een uurtje kwamen we langs onze verkleedruimte en begonnen we aan het tweede deel van de route.

Na de eindpresentatie aan Prins Carnaval en een laatste applaus was ons optreden in Genk afgelopen.

Even over acht reden we ‘s-Gravendeel weer binnen. We kunnen nagenieten van een zonnig, leuk en gezellig optreden en kijken uit naar de volgende keer!

Heb je zin om ook gezellig lid te worden van Showkorps (Jong) Juliana, kijk dan eens op onze site www.showkorpsjuliana.nl.



Deel dit bericht met je vrienden!