logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuwe supermarkt en parkeerplaats eerder gereed'
09feb 2015

Nieuwe supermarkt en parkeerplaats eerder gereed

Mede als gevolg van de gunstige weersomstandigheden gaat de nieuwe supermarkt op locatie De Striene, in Strijen, eerder open dan gepland. Ook de ernaast gelegen vernieuwde en geasfalteerde parkeerplaats is eerder gereed.

Supermarkt Lidl heeft aangegeven op 25 februari haar winkel te openen. Bij aanvang van het project werd er nog vanuit gegaan dat de opening in april 2015 zou zijn.

,,Door de gunstige weersomstandigheden kan de bouwer de Lidl echter eerder opleveren. Ook de gemeente is er alles aangelegen om de Lidl zo spoedig mogelijk beschikbaar te hebben voor haar inwoners. In overleg met de aannemer zorgen we er daarom voor dat ook de nabij gelegen parkeerplaats eerder gerealiseerd is, het weer moet dan wel een beetje blijven meewerken,’’ aldus wethouder Wilko van Tilborg.

Om de bouw van de 18 nieuwe appartementen aan de Trambaan te voltooien, heeft de bouwaannemer toestemming van de gemeente gekregen om zijn bouwplaats van de parkeerplaats naar de Trambaan te verplaatsen. Hierdoor diende de fasering van de reconstructie van de Trambaan ook enigszins aangepast te worden. De Trambaan blijft volgens planning tot ongeveer medio mei voor het doorgaande verkeer afgesloten.

Het nieuwe parkeerterrein is voorlopig alleen bereikbaar via de Oude Havenweg. Later is deze ook via de Trambaan bereikbaar.

Bron foto: www.strijen.nlDeel dit bericht met je vrienden!