logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vrijwilligersprijs Strijen voor Willy Boender'
06jan 2015

Vrijwilligersprijs Strijen voor Willy Boender

Maandagavond 5 januari 2015, reikte burgemeester Aart-Jan Moerkerke tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Strijen, aan de 93-jarige mevrouw Willy Boender de Vrijwilligersprijs 2014 uit.

Vief als ze nog is, sprong Willy Boender bijkans een gat in de lucht. Als op handen gedragen en stralend van plezier ondernam de kleine grote winnares van de Vrijwilligersprijs, de gang naar burgemeester Aart-Jan Moerkerke. Daar wachtte haar een mooi kunstwerk. Een pluim met bladeren van glas gestoken op een voet van keramiek. Ook deze keer weer speciaal vervaardigd door kunstenares Mieke van Alphen uit de Mookhoek.

Ook de twee andere genomineerden: de heer Jan Goud en de Werkgroep Vluchtelingen werden in het zonnetje gezet door Moerkerke. En er was applaus, een oorkonde met een mooie bos bloemen.

,,Met deze Vrijwilligersprijs en nominaties willen we eigenlijk onze waardering uitspreken voor alle vrijwilligers in de gemeente Strijen. Het blijven nu eenmaal geweldige mensen, die zich belangeloos inzetten voor de gemeenschap. En of dat nu veel, weinig, groot of klein is, het is allemaal even belangrijk. Dank jullie wel allemaal!"Deel dit bericht met je vrienden!