logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Spectaculaire opening de Bommel Strijen'
29nov 2014

Spectaculaire opening de Bommel Strijen

Donderdagavond 27 november 2014 opende de Bommel Meubelen in Strijen de zevende winkel.

Eind 2013 brandde de oude winkel geheel af. Nog geen jaar later staat de winkel in Strijen weer in volle glorie op de kaart.

Wethouder Paulien Tanja (PvdA) startte samen met de kinderen van de Bommel directie een spectaculaire lasershow. Ruim 1.000 bezoekers betraden vervolgens de nieuwe winkel in Strijen. “De reacties waren echt overweldigend, iedereen was nog enthousiaster dan we hadden durven hopen.” aldus directeur Frank Winkelman.

Voor iedereen die de opening gemist heeft, feest de Bommel nog even door. Vrijdag 28 november is de winkel open met een verlengde koopavond tot 22:00 uur met live muziek, hapjes en drankjes.

Zaterdag 29 november wordt een dag vol vermaak voor de hele familie. Zo zullen er diverse kinderactiviteiten zijn, live muziektheater en een bezoek van Sinterklaas.

De Bommel geeft iedereen die naar het filiaal in Strijen komt kijken een cadeau in de vorm van een luxe fleeceplaid. Iedereen die graag zo’n cadeau wil, moet zich voor een persoonlijke voucher online inschrijven op www.debommel.com/feest

Adres:
De Bommel Meubelen
Christiaan Huijgensstraat 3
3291 CN StrijenDeel dit bericht met je vrienden!