logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
29nov 2014

Koninklijke Onderscheiding voor Piet Westdijk

Piet Westdijk uit Puttershoek ontving op vrijdagavond 28 november 2014 uit handen van burgemeester A.J. Borgdorff een koninklijke onderscheiding.

De versierselen behorende bij de benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau werden hem opgespeld tijdens een feest ter ere van zijn 65e verjaardag.

Piet Westdijk, gemeenteraadslid voor de PvdA, is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau wegens zijn grote verdiensten als werknemer van Suiker Unie, kaderlid en pensioen- en cao onderhandelaar van de vakbond FNV, zijn grote inbreng in de belastingservice Hoeksche Waard van de FNV en zijn inzet voor de politiek. Hij is ook lid van het ombudsteam van zijn partij.

Kenmerkend voor alle activiteiten van Piet Westdijk is dat hij op alle gebieden al tientallen jaren actief is, trouw en loyaal met een bovengemiddelde inzet.

Burgemeester Borgdorff: ,,Het krachtige beeld dat wordt geschetst is dat van een mens die altijd het beste voorheeft met zijn medemens. Maar ook van iemand die zich enorm heeft ontwikkeld en kritisch heeft leren denken.''



Deel dit bericht met je vrienden!