logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Bommel Meubelen telt af…'
11nov 2014

De Bommel Meubelen telt af…

Het aftellen is begonnen bij de Bommel Meubelen. In november 2013 brandde de winkel in Strijen geheel af. Nu, nog geen jaar later, is er een geheel nieuw pand aan de Christiaan Huijgensstraat uit de as herrezen.

Op dit moment wordt er met man en macht gewerkt om de winkel van 6.000 m2 in te richten.

De Bommel telt af tot de grote opening op donderdag 27 november 2014 18:30 uur. Het nieuwe filiaal zal met een lasershow geopend worden. De show start om 18:30 uur.

Daarna kan het publiek de wereld van de Bommel Meubelen betreden. “Wie de wereld van de Bommel goed wil ervaren, moet zeker in Strijen geweest zijn”, aldus Frank Winkelman, een van de directeuren van de Bommel Meubelen.

Momenteel zijn het  interieurbouwteam en de stylistes van de Bommel keihard aan het werk om de winkel volgende week tiptop in orde te hebben voor de grote opening.

De Bommel maakt er voor de klant een echte beleving van. Zo staat er op de eerste etage een heus vliegtuig waar stoelen op  gepresenteerd worden.

“Het is zo ongelofelijk gaaf om te zien dat de plannen die eerst op papier stonden nu tot leven komen.” Aldus Robert de Hoop, één van de directeuren die de interieurbouw coördineert.Deel dit bericht met je vrienden!