logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jonge trappers in het zonnetje gezet'
26sep 2014

Jonge trappers in het zonnetje gezet

Op donderdag 25 september 2014 ontving wethouder Arie Mol de jongens Niels Zilverschoon uit Maasdam en Thijmen Franke uit Mijnsheerenland samen met hun familie op het gemeentehuis in Maasdam.

Hij sprak namens het college zijn waardering uit dat beiden zich op zo’n jonge leeftijd en op bijzondere en sportieve wijze hebben ingezet voor het goede doel.

De zevenjarige Niels beklom 12 september samen met zijn opa en 13 andere leden van het fietsteam ‘Inspire2liveMusic-Classic’ de 1912 meter hoge Mont Ventoux in Frankrijk. Hiermee haalde hij maar liefst € 2.550 op voor 100 jaar Daniel den Hoed.

Thijmen Franke (10 jaar) doorkruiste op 20 september, net als in 2013, de Hoeksche Waard op zijn skelter. Zijn vader fietste die dag met hem mee. Zijn actie leverde het mooie bedrag van € 775 op voor de Hospice in Zuid-Beijerland.

Wethouder Arie Mol overhandigde Niels en Thijmen namens gemeente Binnenmaas een geldbedrag ten behoeve van respectievelijk Daniel den Hoed en de Hospice.

Ook was er een boeket bloemen voor de opa van Niels en vader van Thijmen. De jongens zelf kregen voor hun inspanningen nog een presentje in de vorm van een sportieve cap.



Deel dit bericht met je vrienden!