logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Officiële start bouw project Wonen in Goudswaard'
12sep 2014

Officiële start bouw project Wonen in Goudswaard

Maandag 15 september 2014 heeft het officiële startmoment plaatsgehad van de bouw van het project ‘Wonen in Goudswaard’. De woningen worden gebouwd door BM Projectontwikkeling.

Samen met de kopers van de woningen heeft wethouder G.C. den Boer de officiële handeling verricht. Met elkaar hebben zij een vloerplaat van één van de woningen gelegd.

De aanwezige kopers kregen deze middag eveneens gelegenheid om zelf een “bijdrage” aan de bouw van hun woning te leveren. Zij schreven een persoonlijke tekst op de fundering van hun eigen woning.

Na de “formele” handelingen werd het glas geheven op een voorspoedige bouw.

De verwachting is dat de woningen rond de jaarwisseling worden opgeleverd.

Wilt u ook Wonen in Goudswaard?

Het project ‘Wonen in Goudswaard’ onderscheidt zich door de realisatie van woningen met een hoge kwaliteit  voor een bijzonder lage prijs.

Er zijn dan ook nog slechts 2 hoekwoningen beschikbaar met een vanaf prijs van € 189.000,- VON. De woningen met een breedte van 6 meter en een diepte van 9 meter zijn bijzonder ruim te noemen.

In het plan zijn ook 4 twee-onder-een-kapwoningen opgenomen. Deze woningen zijn al vanaf € 259.000,- VON verkrijgbaar. De kopers van een 2-onder-1-kapwoning binnen dit woonproject kunnen tevens gebruik maken van de “OVERBRUGGINGSGARANTIE”. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden!

Informatie

Wilt u meer informatie over het project Wonen in Goudswaard? Neem dan contact op met Kolf makelaardij via 0186-577090. U kunt vragen naar mevrouw Adrianne van de Erve of mailen naar info@woneningoudswaard.nl.

Meer informatie is ook te vinden op www.woneningoudswaard.nl.

Afbeelding rechtsboven: Impressie van de eengezinswoning

Start woningbouw GoudswaardDeel dit bericht met je vrienden!