logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
09sep 2014

C1000 tijdelijk dicht wegens verbouwing tot Jumbo

C1000 van der Hoek is op 2 oktober 2014 voor het laatst open als C1000. Daarna gaat de winkel 20 dagen dicht om vervolgens op 22 oktober de deuren weer te openen als Jumbo van der Hoek.

Ondernemer Ardi van der Hoek: ‘Ik heb er een dubbel gevoel bij. We heb jaren met veel plezier en met een goed team een geweldige C1000-winkel gehad. We hebben altijd met veel plezier voor onze klanten klaar gestaan. Natuurlijk is het dan ook moeilijk dat hier een eind aan komt.

De winkel gaat verder en we kijken we ernaar uit om als Jumbo van der Hoek onze deuren te openen. Wij zullen ook in de nieuwe winkel voor de volle 100% klaarstaan voor onze klanten, net zoals we dit altijd al deden.’

Medewerkers gaan mee naar de nieuwe winkel

Voor de medewerkers is er een informatieavond gehouden waarin iedereen zijn of haar vragen kon stellen. Bijna alle medewerkers gaan mee naar de nieuwe winkel. De klant zal na de opening dus gewoon alle vertrouwde gezichten terug zien.

Met extra korting boodschappen doen

C1000 van der Hoek zal alles in het werk stellen om tot aan de laatste dag klaar te staan voor haar klanten.

Om de verbouwing van de winkel goed voor te bereiden, zullen wij onze winkel op donderdag 2 oktober leegverkopen en kunnen klanten profiteren van 50 procent kassakorting op een groot gedeelte van de winkelvoorraad.Deel dit bericht met je vrienden!