logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bouw volgende fase Oosteinde van start'
09jul 2014

Bouw volgende fase Oosteinde van start

Op dinsdag 8 juli 2014 vierde ERA Contour samen met alle betrokkenen de start bouw van de volgende fase in het nieuwbouwproject Oosteinde in Heinenoord.

Aan wethouder Van Etten en een aantal toekomstige bewoners de eer om gezamenlijk een begane grondvloer te leggen bij één van de bungalows.

Wethouder van Etten is blij dat er na jaren van crisis weer gebouwd wordt in Heinenoord. “Met de start van deze fase komt de voltooiing van Oosteinde weer een stapje dichterbij. Extra bijzonder vind ik dat een groot gedeelte van de toekomstige bewoners afkomstig is van buiten Heinenoord. Zij gaan de schoonheid van wonen in de Hoeksche Waard straks echt ontdekken.”

De wijk Oosteinde ligt aan de rand van Heinenoord en is voor een groot gedeelte al gerealiseerd. In 2012 is ERA Contour gestart met de verkoop en realisatie van de laatste 55 woningen.

Deze fase wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan woningtypes die in kleine aantallen op de markt worden gebracht. Zo zijn er onder andere 8 starterswoningen gebouwd en wordt er nu hard gewerkt aan de realisatie van 4 bungalows waar gelijkvloers gewoond kan worden.

Wie op zoek is naar meer ruimte kan terecht bij type Stephanie (162 m²) of type Danielle (145 m²). Van elk type zijn nog slechts een paar woningen beschikbaar. De prijzen van de beschikbare woningen variëren van € 249.500,- tot € 344.500,- v.o.n.

Meer informatie over dit project is te vinden op www.woneninoosteinde.nl of verkrijgbaar bij Makelaardij Grootewaard in Oud-Beijerland.Deel dit bericht met je vrienden!