logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Geslaagde jubileumdag Golfclub Strijen'
18mei 2014

Geslaagde jubileumdag Golfclub Strijen

Zaterdag 17 mei 2014 heeft Golfclub Strijen haar 25-jarig jubileum gevierd. Onder fantastische weersomstandigheden heeft de jubileumcommissie een gezellig en dagvullend programma georganiseerd waaraan veel leden, oud-leden en genodigden hebben deelgenomen.

Voorafgaand aan de drukbezochte  jubileumreceptie werd nog een 18 holes wedstrijd gespeeld waaraan ook burgemeester (en clublid) Aart-Jan Moerkerke heeft deelgenomen.

Ingedeeld in de eerste flight samen met voorzitter Arnold de Man, erevoorzitter Ton de Bruijn en de al jaren lang in Strijen werkende golfpro Dio da Cruz verzorgde de burgemeester van Strijen, met een ver afstandsschot,  de 1e afslag van deze feestwedstrijd. Moerkerke liet blijken de golfsport al aardig te beheersen en heeft zijn team daarbij aan de nodige punten geholpen.

Na afloop van de wedstrijd en andere sportieve programma’s (w.o. een hole in one wedstrijd op de drivingrange) hield het bestuur van de jubilerende club nog een gezellige receptie op en rond het zonovergoten terras.

Tijdens de receptie werd door burgemeester Moerkerke een door de grondleggers van de golfclub (familie Hage) aangeboden kunstwerk onthuld.
In de avonduren werd nog geruime tijd gezellig doorgefeest met een prima buffet en gezellige muziek. Het bleef nog lang gezellig aan het Molenwegje in Strijen.

Het jubileumfeest krijgt nog een vervolg tijdens het Strijens Open Golftournooi van 24 tot en met 30 augustus. De club rekent dan op meer dan 125 wedstrijdspelers. De inschrijving hiervoor start binnenkort.Deel dit bericht met je vrienden!