logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
16mei 2014

Uniek project zoekt zangliefhebbers

Interkerkelijk koor Kairos uit ’s-Gravendeel en Interkerkelijk koor Spiritsingers uit Heerjansdam zijn op zoek naar zangliefhebbers voor een uniek kerstproject.

De repetities starten in september en eindigen met twee spectaculaire kerstconcerten op 19 & 20 december 2014.

Het project Geboren Licht is een unieke combinatie van Nederlandstalige gospels en traditionele kerstliederen waarin het kerstverhaal op verschillende manieren wordt belicht.

Onder leiding van dirigent Arie de Korte voeren Kairos en de Spiritsingers dit project twee keer uit. 19 december in de Ichthuskerk in ’s-Gravendeel en 20 december in de Dorpskerk in Heerjansdam.

Projectleden

Beide koren zijn voor dit project op zoek naar versterking in de vorm van projectleden. Deze leden repeteren vanaf begin september met een van beide koren mee en besluiten hun deelname met de twee prachtige concerten eind december.

Kairos repeteert op donderdagavond in ’s-Gravendeel, de Spiritsingers repeteren op dinsdagavond in Heerjansdam,. De projectrepetities starten vanaf donderdagavond 4, respectievelijk dinsdagavond 9 september.

Meer informatie & aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden stuurt u een e-mail naar info@geborenlicht.nl of belt u naar 0180 414 825.

Houd verder ook de website www.geborenlicht.nl in de gaten. Momenteel nog erg leeg, over een paar weken is hier alle informatie te vinden.


Project Geboren Licht | 19 & 20 december 2014  repetities Kairos vanaf donderdagavond 4 september in ’s-Gravendeel | repetities Spiritsingers vanaf dinsdagavond 9 september in HeerjansdamDeel dit bericht met je vrienden!