logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Echtpaar Schuuring uit 's-Gravendeel 60 jaar getrouwd'
06mei 2014

Echtpaar Schuuring uit 's-Gravendeel 60 jaar getrouwd

Op dinsdag 6 mei 2014 is het 60 jaar geleden dat de inmiddels 83-jarige J.F. Schuuring en zijn eveneens 83-jarige echtgenote J.P. Schuuring-Hoogvliet in Strijen in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Mevrouw Schuuring komt oorspronkelijk uit Strijen maar woont vanaf het huwelijk in ’s-Gravendeel. De heer Schuuring is geboren en getogen in ’s-Gravendeel.

Het echtpaar heeft zes kinderen, vier dochters en twee zonen. Ze hebben inmiddels ook tien kleinkinderen en al drie achterkleinkinderen.

De heer Schuuring is tot aan zijn VUT-gerechtigde leeftijd altijd metselaar van beroep geweest. Mevrouw Schuuring heeft altijd vol overgave voor het drukke gezin gezorgd.

De heer Schuuring leest nog erg graag en mevrouw Schuuring is een fanatiek puzzelaar.

Loco-burgemeester Arie Mol, tevens schoonzoon van het echtpaar, bracht onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over van het gemeentebestuur.

De familie van echtpaar Schuuring heeft als verrassing geregeld dat showkorps Juliana op 6 mei een aubade gaf voor de woning van het echtpaar. De heer Schuuring is namelijk ook nog eens 75 jaar lid van dit showkorps.

Juliana brengt aubade aan echtpaar Schuuring uit 's-Gravendeel



Deel dit bericht met je vrienden!