logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Golfclub met een zilveren randje'
03mei 2014

Golfclub met een zilveren randje

Golfclub Strijen, gelegen aan het Molenwegje in Strijen, bestaat 25 jaar, alle reden dus voor een feest. Ooit begonnen als particulier initiatief, thans een volwassen 9 holes baan met de NGF A-status.

Een mooie polderbaan met afwisselende lastige waterpartijen. Geen baan die je ‘even’ doet, zo ondervinden vaak spelers van buitenaf.

GC Strijen is een club met een hoog ‘doe-het-zelf-gehalte’. Veel leden zetten zich belangeloos in om de club op de kaart te zetten en te houden.

Het jubileum wordt gevierd op zaterdag 17 mei 2014 met uiteraard een jubileumwedstrijd, aansluitend een receptie in het clubhuis (van 16.30 – 18.00 uur) waarna de dag wordt besloten met een gezamenlijke maaltijd in de vorm van een buffet.

Wie eens een kijkje wil komen nemen bij GC Strijen is uiteraard altijd van harte welkom. Kennismaken met de golfsport zal voor velen een uitdaging zijn; de pro’s en de leden van Strijen zullen u van harte welkom heten. Laagdrempeligheid en gastvrijheid, beide staan bij deze club hoog in het vaandel.Deel dit bericht met je vrienden!