logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
03mei 2014

Nieuw hoofdstuk voor Bike Experience Hartman

Na een korte en intensieve verbouwing heropent Bike Experience Hartman ’s-Gravendeel op donderdag 8 mei 2014 haar deuren. De tweewielerspecialist, voorheen bekend als Bike Totaal Hartman, begint dan aan een nieuw hoofdstuk in haar rijke historie.

De wielerzaak uit ’s-Gravendeel (sinds 1925) zet zich vanaf heden in op de sportieve fietser.

Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom bij Bike Experience Hartman ’s-Gravendeel voor een rondleiding door de nieuwe winkel uiteraard ook voor een hapje en drankje.

,,Bike Experience Hartman is een winkel voor met alles voor de sportieve fietser. Je kunt vanaf nu bij ons terecht voor racefietsen en mountainbikes, maar ook voor sportieve fietsen in de breedste zin van het woord,” verduidelijkt eigenaar André Hartman.

,,En voor wie wil: we bieden ook exemplaren met een elektrische aandrijving. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan bijbehorende artikelen, bijvoorbeeld helmen, fietsoutfits en schoenen. En we voeren speciale fietsmetingen uit, zodat iedereen in een ideale positie op zijn of haar fiets kan zitten.”

Bike Experience Hartman werkt al jaren met Bianchi, Specialized en Giant als vertrouwde merken.

Gestopt is er met het verkopen van stads- en toerfietsen. ,,Keuzes maken is in deze tijd steeds belangrijker,” legt Hartman uit. ,,Wij willen steeds meer doen voor de consument en inzetten op de beleving van het fietsen.

Als sportieve fietser heb je alle vrijheid, de natuur om je heen en het is uiteraard gezond. Met ons vorige assortiment konden we hier niet aan voldoen. We hebben ons gespecialiseerd en leggen de focus nu op het sportieve én het plezier in het fietsen.” 

En daarom onderging het vertrouwde winkelpand aan de Beneden Havendijk een flinke metamorfose. ,,Zelfs de geijkte fiets, die uit onze gevel stak, hebben we verwijderd. Die was vroeger zelfs nog onderdeel van speurtochten,” vertelt Hartman.

,,Maar wat niet verdwijnt, is onze werkplaats. Daar kan iedereen nog steeds terecht voor service. En het maakt niet uit met welke fiets, wij repareren nog steeds alles. Van race- tot stadsfietsen. Dat verandert dus niet.”



Deel dit bericht met je vrienden!