logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
26mrt 2014

Afscheid raadsleden Binnenmaas

Dinsdag 25 maart 2014 werd tijdens een speciale raadsvergadering afscheid genomen van 11 leden van de ‘oude’ gemeenteraad van Binnenmaas.

Enkele raadsleden zullen zeker niet terugkeren in de nieuwe gemeenteraad, voor anderen is dat nog afhankelijk van de uitkomsten van de collegevorming.

Er wordt afscheid genomen van de heren Emil Behm en Jos Verweij van GBBM, Paul Rijken en Arie Gravendeel van het CDA, Kees de Leng en Dick Hitzert van de PvdA, Hans Hoek van de SGP, mevrouw José Pepels van GroenLinks, de heren Evert Wijdeveld en Dirk Groeneveld en mevrouw Tonny van der Wilt van de VVD.

Koninklijke onderscheidingen

Tijdens de vergadering ontvingen mevrouw Tonny van der Wilt en de heer Dirk Groeneveld uit handen van burgemeester André Borgdorff de versierselen die horen bij de benoeming tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Erepenning

De gemeenteraad heeft unaniem besloten de gemeentelijke erepenning toe te kennen aan de heer Hans Hoek als blijk van grote waardering en erkentelijkheid voor alles wat hij al sinds 1982 heeft betekend voor de gemeente.



Deel dit bericht met je vrienden!