logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Project Sport op De Schelf'
15mrt 2014

Project Sport op De Schelf

Op donderdagavond 13 maart 2014 sloot obs De Schelf in ‘s-Gravendeel het jaarlijkse project af met een kijkavond vanaf 19.00 uur voor leerlingen, hun ouders en andere belangstellenden.

Er waren ook veel opa’s en oma’s, die zich deze kans om eens om het hoekje van het klaslokaal te kunnen kijken niet lieten ontnemen. Veel grootouders verbaasden zich over de grote veranderingen in het onderwijs en sommigen wensten de basisschool nog eens over te mogen doen.

Het thema sport kent veel invalshoeken en facetten en alle groepen hebben gekozen voor een deelonderwerp. Naast meer voor de hand liggende onderwerpen als voetbal, gymnastiek, fietsen en zwemmen kwamen ook de onbekende onderwerpen op school aan de orde.

U moet dan denken aan “onbekende” sporten, outdoorsporten en formule 1 autosport.

Er was in elke klas veel te zien en te beleven. De kinderen en leerkrachten hebben met veel plezier gewerkt aan dit onderwerp en dat was duidelijk te zien in elk lokaal.

Naast het leren van veel nieuwe wetenswaardigheden over sport zijn de kinderen natuurlijk ook extra actief bezig geweest. Zo zijn er diverse groepen gaan bewegen in de plaatselijke sportschool.

Een gezond gevolg van dit leuke project!



Deel dit bericht met je vrienden!