logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Draagdoekconsulenten van start in Hoeksche Waard'
15mrt 2014

Draagdoekconsulenten van start in Hoeksche Waard

Sinds december 2013 zijn Linda Versendaal van Praktijk LIfA en Rianne van der Wulp van Draag&doek gecertificeerd draagconsulenten, de eersten in de Hoeksche Waard.

Zij geven draagconsulten en tips en adviezen, hoe je je kindje op een ergonomische manier kan dragen in een draagdoek of voorgevormde drager.

Ontdek hoe fijn het is je kindje zo dicht bij je te dragen! Gewiegd door mama, slaapt jouw kindje veel beter en is veel rustiger. En hoe fijn is het voor een kind, om vanuit deze veilige plek de wereld te verkennen? En voelt je kindje zich niet prettig op dat moment, kan het heerlijk bij je wegkruipen.

Dragen is extra fijn voor baby's die veel huilen, onrustig zijn of darmkrampjes hebben. Door te dragen help je je baby zich prettiger te voelen.

Regelmatig organiseren de consulenten draagwandelingen (samen met andere draagouders wandelen in de mooie gebieden in de Hoeksche Waard) en inloopochtenden (tips, adviezen en hulp bij het kiezen van de juiste drager of draagdoek, gezellig praten met andere draagouders en heel veel doeken en dragers om te proberen.)

Kijk op de Facebook pagina DRAAGHOEKschewaard voor tijden en locaties.

De eerste inloopochtend is 29 maart 2014 van 9.30u - 12.00u in de Drie Lelies in Puttershoek.

Neem ook een kijkje op
www.praktijklifa.nl
www.draagendoek.nl



Deel dit bericht met je vrienden!