logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Voetbalquiz VV Strijen'
15mrt 2014

Voetbalquiz VV Strijen

De jaarlijkse v.v. Strijen voetbalquiz zorgde ook dit jaar weer voor een bomvolle kantine. Maar liefst 39 koppels wisten voor de lustrumeditie de weg te vinden naar de voetbal kantine in Strijen. In vier rondes van elk 20 vragen werden de deelnemers getest op hun voetbalkennis.

Uiteindelijk waren het Kees van Gent en Hans Twigt die de meeste vragen juist wisten te beantwoorden. De uit Numansdorp afkomstige kenners prolongeerden hun titel en ontvingen hiervoor een door Jupiler beschikbaar gestelde VIP ontvangst bij een wedstrijd van Excelsior Rotterdam.

De tweede plek was een prooi voor het koppel Floris Lagerwerf en Davy Verhoeckx. Zij mogen vanuit de Kasteelloge de wedstrijd Sparta - Fortuna Sittard bezoeken, beschikbaar gesteld door Sparta Rotterdam.

De derde plaats was voor Paul de Zeeuw en Martijn van Haren, zij gingen naar huis met het boek Topsport Intriges van Peter Bonthuis.

De prachtige wisselbokaal voor het beste Strijen koppel, was dit jaar weer een prooi voor David van Drongelen en Richard Kruijthof. Nadat zij vorig jaar hun titel kwijtraakten, ontvingen zij dit jaar naast de bokaal ook twee VIP kaarten voor een wedstrijd van Sparta Rotterdam.

Op slechts een punt, moesten Ed van der Waal en Gerrit Buitendijk genoegen nemen met de tweede plek. Als prijs ontvingen zij een bezoek aan de wedstrijd Sparta - Fortuna Sittard. Het Strijen podium werd gecompleteerd door Aad Hollemans en Sandor Oranje, die naar huis gingen met een fijn voetbalboek.

Dat niet iedereen de openingswedstrijd en de mascotte van het aankomende WK kan oplepelen of weet welke club haar thuiswedstrijden speelt op sportpark de Lange Weide, bleek met name voor het koppel Arjan van der Borst / Koen de Visser. Zij werden - voor de derde keer op rij - troosteloos laatste. Met meer pils achter de kiezen dan punten ontvingen ze in de vorm van een fles Hoeksche Wodka een passend cadeau, om zo hun verdriet te verdrinken.

De complete uitslag is te bekijken op de website www.vvstrijen.nl.Deel dit bericht met je vrienden!