logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
05mrt 2014

CDA breekt record met 105 personen op folders

 

Sommige partijen hebben moeite om voldoende kandidaten voor de gemeenteraad te vinden, zo niet CDA Binnenmaas. Net als in 2010 staan er 40 personen op de kandidatenlijst, waarvan 12 vrouwen.

Nieuw is het Comité van Aanbeveling, bestaande uit 65 personen en bijna allemaal met een foto erbij. Zij spreken op de verkiezingsfolders (een aparte voor elk dorp) uit dat ze achter deze CDA-club staan.

105 personen op de folders van één politieke partij in een gemeente is ongetwijfeld een record voor Hoeksche Waard. De grote achterban onderstreept de slogans ‘Thuis in alle dorpen’ en ‘Midden tussen de mensen’.

Heel veel kandidaten en leden van het comité zijn actief in verenigingen, kerken en samenleving. Zo is Alfons van Leussen (nr. 8 op de lijst) voorzitter van de scouting in Mijnsheerenland, Sebastian van Etten (nr. 16) en Hessel Visser (nr. 21) zijn voorzitter van de Oranjevereniging in Westmaas resp. ’s-Gravendeel, en Piet van ’t Riet (nr. 33) is voorzitter van de Historische Vereniging ’s-Gravendeel.

Bij de ondersteuners treffen we o.a. aan Edwin Petersen (aanvoerder 1e elftal voetbalvereniging Heinenoord), Jan Tolenaars (voorzitter zaalvoetbalvereniging de Dissidenten), Ellis Makkenze (secretaris muziekvereniging Da Capo), Rogier Kegel (badmintonvereniging Qua Vadis) en Herman Kranendonk (penningmeester PCOB ’s-Gravendeel).

Verder zien we onder de ondersteuners o.a. twee predikanten, Ds. Arnold Vroomans en ds. Tiemen Meijer, velen met een andere functie binnen de kerken, Bas Kruijthoff (werkgroep Vijf van Greup), Rokus Baan (voormalig huisarts), Kees Oversier (voormalig burgemeester), Marco Oudshoorn (dirigent), Ruud Vogel (directeur basisscholen) en Rob Kievit (directeur Ikazia Ziekenhuis).

CDA Binnenmaas is zeer tevreden met dit record aantal ondersteuners en hoopt dat dit op 19 maart resulteert in veel extra stemmen op het CDA.Deel dit bericht met je vrienden!