logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Obs De Meerwaarde bestaat 5 jaar'
25feb 2014

Obs De Meerwaarde bestaat 5 jaar

Obs De Meerwaarde in Strijen bestaat vijf jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. De week van 10 t/m 14 maart 2014 zal volledig in het teken staan van het jubileum.

Op maandag 10 maart om 9.30 uur wordt de week feestelijk geopend met een speciaal hiervoor geschreven lied. Daarna laten alle kinderen een zilveren ballon op met op het kaartje een mooie wens voor de eventuele vinder.

Na de opening is er voor alle leerlingen "champagne" met iets lekkers en zullen alle kinderen om de beurt op de foto gaan bij een speciaal gemaakt cijfer 5. Van al deze foto's wordt een collage gemaakt voor in de school.

Alle klassen maken op deze dag vlaggetjes voor de feesttent.

Op dinsdag 11 maart staat de hele dag een feesttent op het schoolplein. Hierin komen de vlaggetjes te hangen die de kinderen de dag ervoor hebben gemaakt. In de klassen worden hapjes gemaakt door de kinderen die in de feesttent worden opgegeten.

Op woensdag 12 maart wordt een speurtocht door de wijk gehouden. De kinderen krijgen een stempelkaart mee. Met de volle stempelkaart mogen ze op school iets uitkiezen in de Oud-Hollandse snoepkraam.

Op donderdag 13 maart zijn alle leerlingen de hele dag in de sporthal in Strijen te vinden. ’s Morgens studeren ze daar een theatervoorstelling in die ze ’s middags opvoeren voor de ouders.

Op vrijdag 14 maart wordt de feestweek afgesloten met een sponsorloop voor Stichting Care for Life, die zich inzet voor extra medische zorg en onderwijs voor chronisch, terminaal of levensbedreigend zieke kinderen.

Het is de bedoeling dat de kinderen tijdens deze run iets raars doen met hun haar.  Er komt een jury kijken naar alle kapsels en er is per groep een prijs te winnen.Deel dit bericht met je vrienden!