logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Paasactie DriemTiemStrien'
21feb 2014

Paasactie DriemTiemStrien

Woensdag 19 februari 2014 hebben 2 leden van DriemTiemStrien, Ingrid van den Berg en Jesper Fortuin, traditioneel weer het eerste zakje paaseitjes overhandigd aan burgemeester Moerkerke van de gemeente Strijen.

Hiermee werd de aftrap gegeven voor de jaarlijkse actie van het team om zoveel mogelijk paaseitjes en hazen te verkopen ten behoeve van de Roparun.

DriemTiemStrien hoopt in juni voor de 7e maal aan dit evenement deel te nemen.

De burgemeester luisterde vol belangstelling naar de 13-jarige Jesper Fortuin, die als jeugdlid van het team uitleg gaf over de dit jaar opgerichte jeugdgroep binnen het team.

Zij trainen onder begeleiding van ervaren lopers om zo klaargestoomd te worden om binnen enkele jaren mee te kunnen doen aan de Roparun. Als training zullen zij ook meedoen met de Binnenmaasloop op 15 maart a.s.

Uiteraard hoopt DriemTiemStrien weer op de medewerking van de inwoners en bedrijven in Strijen om zo de opbrengst van vorig jaar van ruim €  6200,00 te overtreffen.

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met het team via 0642391123 of paasactie@gmail.com.Deel dit bericht met je vrienden!