logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
09jan 2014

Prijsvraag nieuwe naam dorpshuis Strijen

Strijenaren kunnen de komende weken deelnemen aan de MFA-naam prijsvraag. Wie verzint de origineelste naam voor het straks geheel verbouwde dorpshuis van Strijen?

Binnenkort wordt het huidige dorpshuis van Strijen, aan het Stockholmplein, verbouwd tot een multifunctionele accommodatie. Hét ideale moment om het vernieuwde gebouw een originele eigen benaming mee te geven.

De gemeente Strijen wil graag de inwoners betrekken bij het bedenken van een nieuwe naam. Vandaar dat met ingang van heden een prijsvraag is uitgeschreven. Alle creatieve Strijenaren worden opgeroepen een pakkende naam voor het nieuwe dorpshuis te verzinnen. Een onafhankelijke betrokken jury kiest uiteindelijk de winnende benaming. Naast de eer ontvangt de bedenker van de nieuwe naam tevens nog een mooie verrassing en wordt hij/zij betrokken bij de eerstesteenlegging in mei 2014.

Met behulp van een reactieformulier op de gemeentelijke website kan de naam voor het nieuwe dorpshuis worden ingediend. De verzonnen naam kan eventueel ook worden gestuurd naar voorlichting@strijen.nl. De prijsvraag sluit op 15 februari 2014.Deel dit bericht met je vrienden!