logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
04jan 2014

Cromstrijense waarderingspenningen uitgereikt

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 2 januari 2014 reikte burgemeester Jan Luteijn zes waarderingspenningen uit.

De zes waarderingspenningen zijn ontvangen door:

  • Mevrouw L. den Boer – Tros uit Klaaswaal, als blijk van waardering voor haar jarenlange inzet voor de christelijke harmonievereniging Prinses Juliana in Klaaswaal.
  • De heer J. Bonte uit Klaaswaal, als blijk van waardering voor het aanbieden van een helpende hand aan de bewoners van de Paukenslag en omgeving en het verzorgen van het onderhoud bij OBS De Blieken in Klaaswaal.
  • Mevrouw P.M. van Dalen – Hagendoorn uit Klaaswaal, als blijk van waardering voor haar jarenlange en intensieve inzet als vrijwilliger voor de Geitenwei in Klaaswaal.
  • Mevrouw M.J. Korbijn-Scharloo uit Numansdorp, als blijk van waardering voor haar jarenlange inzet als vrijwilligster voor het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Hoeksche Waard, haar inzet voor de hervormde gemeente in Numansdorp en voor de christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage afdeling Numansdorp.
  • Mevrouw H. van de Lagemaat uit Numansdorp, als blijk van waardering voor haar intensieve inzet voor de bewoners van de afdeling Meerzorg van Alerimus, locatie de Buitensluis in Numansdorp.
  • Mevrouw J. Vos-Hordijk uit Klaaswaal, als blijk van waardering voor haar jarenlange inzet voor de cliënten van de woonvoorziening van Cavent in Numansdorp.

De ontvangers van de zes waarderingspenningen kregen eind december 2013 een telefoontje van de burgemeester. Zij moesten de mededeling even verwerken, maar vinden het allen een geweldige verrassing dat zij op deze wijze worden gewaardeerd door de gemeente Cromstrijen.



Deel dit bericht met je vrienden!