logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Desudo erg blij met opbrengst'
22dec 2013

Desudo erg blij met opbrengst

Stichting Desudo Blindengeleidehonden is erg blij met de opbrengst van de op 14 december 2013 gehouden Kerstsfeeravond in Strijen.

Dankzij de hulp van vrijwilligers en vele gulle gevers en spaarders haalden zij het mooie bedrag van 400 euro op, om de opleiding van blindengeleidehonden te kunnen bekostigen.

Tevens leverden velen hun oude mobieltjes, spaarzegels, postzegels, lege pennen en stiften en lege inktpatronen in, bijna 2 volle vuilniszakken!

“Onze dank gaat vooral uit naar de winkeliersvereniging van Strijen en diverse winkeliers, die ons ondanks de crisis hebben gesponsord. En natuurlijk de vrijwilligers en gulle gevers”, aldus een blij verraste Ilse de Zeeuw van de Stichting,

“natuurlijk hopen we, dat de mensen die nu hebben meegedaan met onze spaaractie, door gaan met sparen. Er staat bij AH de Jong een bak, waar ook de komende tijd nog ingeleverd kan worden”.

Voor inleveradressen in de Hoeksche Waard en/of vragen over de spaaractie, kunt u contact opnemen met Ilse, telefoon 078-6734965 of per mail ilsedezeeuw@upcmail.nl.Deel dit bericht met je vrienden!