logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
11dec 2013

2014 geen Golden Earring in Strijen

Na overleg met het Bestuur van de v.v Strijen en het organisatiecomité Golden Earring ,is besloten om in 2014 geen Open-Air Concert met Golden Earring te organiseren.

De reden is dat Golden Earring na 1 mei slechts op enkele grote festivals zal spelen en het concert onder een andere  financiele constructie wilde organiseren en met name hiermee kon het bestuur van de voetbalvereniging niet akkoord gaan.

Als mogelijke data  kwamen door andere al ingeplande festivals , alleen vrijdag 6 juni enzaterdag 5 juli in aanmerking.

Deze data waren uitermate ongunstig in verband met al geplande Pinkstertoernooien en met de televisieuitzendingen van de kwartfinales van het WK-Voetbal.

Zoals ook afgesproken in de ledenvergadering, zou dit concert alleen georganiseerd worden met minimale risico’s voor onze vereniging.
Dit betekent dat dit alleen mogelijk zou zijn met een groot aantal bezoekers – minimaal hetzelfde als 2013, maar liever nog meer – om geen financiële risico’s te lopen.

Daarom hebben het bestuur van de v.v. Strijen in gezamenlijkheid met het organisatiecomité besloten om in 2014 geen Open-Air Concert met Golden Earring te organiseren.

Uiteraard vinden we dit jammer want al 16 keer was het concert een happening voor onze vereniging en dorp.

De contacten  met Golden Earring zijn prima en blijven bestaan. Afgesproken is om tijdig contact te hebben om te bezien of we het concert in 2015 wel weer kunnen organiseren.Deel dit bericht met je vrienden!