logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jubileum Kidspalace 's-Gravendeel'
09nov 2013

Jubileum Kidspalace 's-Gravendeel

In 2003 startte Inge de Boorder haar kleinschalige kinderdagverblijf in ’s-Gravendeel.  Kidspalace heeft zich in de afgelopen 10 jaar sterk ontwikkeld. Binnen deze ontwikkelingen is de pedagogische visie van Kidspalace altijd een belangrijk uitgangspunt geweest.

Inmiddels is Kidspalace uitgegroeid tot een kinderdagverblijf met twee locaties. De dagopvang aan de van der Merckstraat kent 2 groepen. Op de benedenverdieping spelen de nul- tot tweeënhalfjarigen en op de bovenverdieping huizen de tweeënhalf-plussers.

Sinds 2 jaar beschikt Kidspalace over een  buitenschoolse opvang locatie aan de Vlasakker 1 . Dat betekent dat Kidspalace  opvang aan kan bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Dagopvang

Bij de dagopvang kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar terecht.  De ontwikkeling van uw kind staat bij Kidspalace centraal. Ieder kind krijgt de gelegenheid om dat op zijn eigen wijze en in zijn eigen tempo te doen.  Met behulp van een duidelijk dagritme wordt de kinderen structuur geboden. Dagelijks is er tijd voor voorlezen, samen eten, buiten spelen (als het weer het toelaat) , knutselen en lekker vrij spelen.

De dagopvang is geopend van  8.00-18.00 uur of desgewenst al vanaf 7.30 uur. De tarieven zijn inclusief broodmaaltijden, dagelijks vers fruit, halfvolle zuivelproducten en luiers.

Buitenschoolse opvang

Voorschoolse-, tussenschoolse- en naschoolse opvang.  Alleen voor de schoolweken of het gehele jaar door. Kidspalace biedt het allemaal.

De dag begint om 7.30 met een ontbijt . Gezamenlijk wordt er een boterham gegeten en daarna worden de kinderen naar school gebracht.  Ook tussen de middag staat er een gezellig gedekte tafel klaar voor de kinderen. Samen een boterham eten, nog even spelen en daarna weer naar school.  Velen vinden het prettig om even uit de schoolsituatie te zijn en ervaren de BSO als thuis.

Na een schooldag hebben kinderen behoefte aan gezelligheid en ontspanning. Bij de Kidspalace BSO doen ze er alles aan om kinderen het thuisgevoel te geven.  Dus geen verplichte activiteiten, maar er zijn wel veel mogelijkheden zoals buitenspelen, vrij spelen, knutselen, spelletjes of natuurlijk even lekker niks doen.

Kwaliteit

Kidspalace is een erkend kinderdagverblijf. Kidspalace werkt enkel met gekwalificeerde medewerkers binnen een vast team.

De pedagogisch medewerkers hebben kennis van ontwikkelingsfasen en begeleiden de kinderen hierin. Zij scheppen een veilig en liefdevol leefklimaat, een manier van werken die een kind letterlijk en figuurlijk de ruimte om zichzelf te kunnen zijn. Alle pedagogisch medewerkers hebben een verklaring van goed gedrag overlegd voordat hun dienstverband begint.

Inmiddels zijn er 12 pedagogisch medewerkers werkzaam bij Kidspalace. “Onze vaste teams en de inzet en professionaliteit van alle dames op de beide vestigingen maakt dat wij als Kidspalace kwalitatieve opvang kunnen bieden” aldus Inge de Boorder.

Jubileum

In november bestaat Kidspalace 10 jaar. Alle kinderen krijgen daarom in deze maand een leuk persoonlijk cadeau van Inge de Boorder.

Ook sponsort Kidspalace dit jaar het kinderfeest van het jaar: de Sinterklaasintocht in ’s-Gravendeel op zaterdag 23 november 2013 met optredens van Clown Jopie, Vocalkids en dj René van Dalen.

Informatie

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de internetsite: www.kidspalace.nl.

U kunt ook mailen: info@kidspalace.nl of  telefonisch contact opnemen met  het kinderdagverblijf 078- 673 54 65 of met de buitenschoolse opvang 078-673 53 83.



Deel dit bericht met je vrienden!