logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
19okt 2013

Repair Café Strijen van start

In navolging van Korendijk, Oud Beijerland en Binnenmaas zal ook op korte termijn in Strijen een Repair Café van start gaan.

Daarvoor zoekt Welzijn Hoeksche Waard met spoed vrijwilligers met een technische achtergrond of vrijwilligers die gewoon handig zijn. Tevens worden vrijwilligers gezocht met organisatorische vaardigheden en gastvrouwen die de intake en koffie/thee verzorgen. Er wordt aansluiting gezocht met de reeds bestaande poule van vrijwilligers van de Repair Cafés in de Hoeksche Waard.

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten waarbij het gaat om defecte spullen (samen) te repareren. In de Klep, Sportlaan 11 in Strijen is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties (kleding, meubels, elektrische apparaten, speelgoed etc.) uit te voeren. Ook reparatiedeskundigen zijn aanwezig, zoals elektrotechnicus, naaister, timmerman, enz. 

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Het hoofdkantoor van de Repair Cafés organiseert ook spoedcursussen repareren. Indien wenselijk kan hier gebruik van gemaakt worden.

Heeft u belangstelling? Geef u dan op bij: stichting@welzijnbinnenmaas.nl

Wilt u meer weten? Kijk dan eens bij: http://repaircafe.nl/ of http://repaircafe.nl/oud-beijerland/ of http://repaircafe.nl/korendijk/Deel dit bericht met je vrienden!