logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
11sep 2013

Najaarsproject Brede School Strijen

Vanaf woensdag 18 september 2013 kan de jeugd van Strijen zich aanmelden voor de najaarsactiviteiten van de Brede School Strijen. Er staan weer vele bijzondere activiteiten op het programma.

Zo is het de komende weken mogelijk voor leerlingen van de groepen 3 t/m 8 mee te kijken en mee te helpen op boerderij Landzicht aan de Broekseweg in Strijen. Boer Mees Visser vertelt onder meer hoe ze de groenten zo goed mogelijk laten groeien. De kinderen mogen zelf in de bloemenpluktuin een bos bloemen plukken om mee naar huis te nemen.

Bijzonder ook is de activiteit die voor vrijdagavond 20 september gepland staat: een vleermuizenexpeditie. De vleermuizenkenner Jan Alewijn Dijkhuizen vertelt in Jongerencentrum De Klep eerst over de verschillende vleermuizen die in Strijen kunnen voorkomen. Daarna is het buiten zoeken naar de beestjes. Met een speciaal apparaat kun je ze misschien zelfs horen. Voor beide workshops geldt dat begeleiding van ouders/volwassenen gewenst is.

Meer informatie en aanmelden kan via de website van de brede school: www.strijen.nl/bredeschool. Vanaf 18 september is op deze website ook weer alle informatie te vinden over de andere workshops die in oktober en november van start gaan.

De Brede School Strijen is ook te volgen via www.facebook.com/bsstrijen.Deel dit bericht met je vrienden!