logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
11sep 2013

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Dekker

Op dinsdagavond 10 september 2013 ontving mevrouw G. Dekker uit Numansdorp een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Jan Luteijn.

Mevrouw Dekker ontving de onderscheiding voor haar inzet voor van het Roparunteam De Kippenrenners, christelijke basisschool De Bron en de Gereformeerde Kerk de Hoeksteen in Numansdorp.

Mevrouw Dekker was de vaste steun en toeverlaat van het Roparunteam De Kippenrenners. Ze was het vaste aanspreekpunt voor fundraising en was initiatiefnemer van de mini Roparun op De Bron, inmiddels een jaarlijks terugkerende activiteit. Op De Bron zet zij zich als vrijwilliger in door het helpen met handvaardigheidswerkjes en crea-activiteiten.

Al meer dan 30 jaar is zij actief in de Gereformeerde Kerk. Zo houdt zij zich bezig met De Weekbrief, de Orden van Dienst, rouw-en trouwdiensten en creatieve workshops. Daarnaast verzorgde ze liturgische bloemschikkingen, coördineerde zij het Veertigdagenboek en het Engelenproject. Ook maakt zij deel uit van de liturgie commissie.

Mevrouw G. Dekker werd op 10 september 2013 in huiselijke kring benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.



Deel dit bericht met je vrienden!